Miha: Lacio? Imam posao

Selektor Srbije Siniša Mihajlović rekao je italijanskim medijima da ne razmišlja o eventualnom preuzimanju Lacija, jer ima posao.

Izvor: AK

Utorak, 05.11.2013.

00:37

Default images

Italijani spekulišu da bi zbog loših rezultata Vladimir Petković mogao da dobije otkaz, a kao naslednika vide Mihajlovića.

"Ja sam Lacijal, taj klub mi je u srcu. Ali trenutno sam selektor Srbije i Lacio ima trenera kojem se mnogo divim", rekao je Mihajlović.

I ranije se spekulisalo o mogućem povratku Mihajlovića na Olimpiko, gde je postao šampion Italije 2000. godine.

"Pre nekoliko godina sam bio blizu Lacija, ali sada imam ugovor, ne mogu da pričam o tome šta će biti sutra. Biće prilike da se vratim poslu u Italiji", dodao je selektor Srbije.

Lacio je trenutno sedmi u Seriji A, ali sa samo jednom pobedom u poslednjih pet kola izgubio je korak za konkurentima u borbi za mesto u Ligi šampiona.

"Petković je izvukao maksimum iz ovog tima prošle sezone. Ove su se protivnici pojačali. Cilj je Evropa, mislim da bi navijači trebalo da shvate je Liga šampiona gotovo nedostižna s obzirom na rivale. Ali Liga Evrope je ovom timu na dohvat ruke", zaključio je Mihajlović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

28 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: