DK: Može li Srbija do preokreta?

Dejvis kup reprezentacija Srbija gubi sa 2-1 u pobedama od Kanade u polufinalu, ali daleko od toga da je sve izgubljeno pred poslednji dan i dva meča u singlu.

Izvor: SO

Nedelja, 15.09.2013.

09:00

Default images

Od 14 sati na teren izlaze Novak Đoković i Miloš Raonić, kojima će to biti prvi međusobni susret. Ukoliko Novak slavi, o plasmanu u finale odlučivaće okršaj Janka Tipsarevića i Vaseka Pospišila.

Raonić je nedavno igrao finale u Montrealu, a na US openu je bio na samo poen od svog prvog Gren slem četvrtfinala. Igra u odličnoj formi i dobio je Tipsarevića, ali šljaka je podloga koja više odgovara Đokoviću.

I Pospišil u poslednje vreme beleži sjajne rezultate – u Montrealu je stigao do polufinala i sada je 41. na ATP listi. Ipak, igrao je i u dublu, pa je pitanje hoće li biti maksimalno spreman treći dan u nizu. Tipsareviću i Pospišilu ovo će takođe biti prvi međusobni okršaj.

U prva dva dana Novak je lako dobio Pospišila, Tipsarević je izgubio od Raonića iako je vodio 2-1 u setovima, baš kao i Zimonjić i Bozoljac protiv Nestora i Pospišila.

Prvi finalista Dejvis kupa je selekcija Češke, koja je bila bolja od Argentine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

53 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: