’Kraljica sportova’ ponovo u Srbiji

Predsednik Atletskog saveza Srbije Veselin Jevrosimović rekao je da se ’kraljica sportova’ vratila u Srbiju, aludirajući na sve veće uspehe srpskih atletičara.

Izvor: JT

Utorak, 13.08.2013.

08:25

Default images

Jevrosimović je u ime nacionalnog Saveza dočekao na aerodromu „Nikola Tesla“ državnu rekorderku u skoku u dalj Ivanu Španović, koja je Svetskom prvenstvu u Moskvi osvojila bronzanu medalju. Španovićeva je tako donela prvu medalju Srbiji na svetskim šampionatima.

Presrećni smo, jer je ovo istorijski uspeh za srpsku atletiku. Niko pre Ivane nije uspeo da ostvari ovakav podvig“, rekao je Jevrosimović.

Jevrosimović je dodao da se nada da će i ostali reprezentativci Srbije postići značajne rezultate u Moskvi.

Verujem da će i Emir Bekrić, Asmir Kolašinac i Tatjana Jelača osvetlati obraz srpske atletike u nastavku Svetskog prvenstva“, istakao je Jevrosimović.

Španovićeva je u Moskvi osvojila bronzanu medalju skokom 6,82 metra, što je novi državni rekord.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: