Ninković: Da ispravimo greške

Fudbaler Crvene zvezde Miloš Ninković rekao je da je njegova ekipa može da pobedi Čenomorec u revanš utakmici u Beogradu, ako ispravi propuste iz Ukrajine.

Izvor: ÐN

Utorak, 06.08.2013.

17:54

Default images

Zvezda je u Ukrajini, u prvom meču trećeg kola kvalifikacija za LE, izgubila rezultatom 3:1, a Ninković smatra da su ih početničke greške koštale boljeg rezultata.

"Pravili smo početničke greške. I kada to kažem ne mislim na igrače iz odbrane, već na sve nas koji smo bili na terenu."

"Ako u revanšu uspemo da ispravimo propuste koje smo pravili u prvom susretu, mislim da imamo realne šanse da pobedimo i anuliramo njihovu prednost", rekao je Ninković za sajt kluba.

Bivši reprezentativac Srbije istakao je da je model kako bi Crvena zvezda trebalo da igra u četvrtak - partija iz drugog poluvremena u Ukrajini.

"Verujem da možemo da odigramo čitav meč kao drugo poluvreme u Odesi. Siguran sam i da će nam pred našim navijačima biti mnogo lakše da dođemo do željenog rezultata. Uveren sam u njihovu podršku. Uostalom, bili su uz nas i u Ukrajini, i ne vidim razlog zašto tribine Marakane ne bi bile pune i u revanšu", rekao je Ninković.

Revanš meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope između Crvene zvezde i Černomoreca se igra u četvrtak u Beogradu od 20.30.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: