Novak počeo pripreme za Vimbldon

Prvi reket sveta Novak Đoković proteklog vikenda je započeo pripreme za Vimbldon, koji počinje za tačno nedelju dana.

Izvor: JT

Ponedeljak, 17.06.2013.

08:50

Default images

Đoković se od Rolan Garosa zajedno sa devojkom Jelenom Ristić i braćom Đorđem i Markom odmarao na Korziki, a u nedelju je stigao u London.

U prestonici Velike Britanije dočekali su ga pljuskovi, ali je uspeo da odradi trening na terenima Vimbldona.

Pošto je bio poslednji na terenu, Đokoviću nije bilo teško da pomogne da se teren prekrije, pošto je vreme u Britaniji, ipak, promenjivo, posebno u ovo doba godine.

Novak je na svoje profile na brojnim društvenim mrežama okačio sliku na kojoj jede travu sa terena, uz poruku: „Ko će jesti travu ove godine sa mnom?“, aludirajući na svoj potez posle osvajanja Vimbldona pre dve godine.

Treći Gren slem sezone na programu je od 24. juna do 7. jula i moći ćete da ga pratite u direktnim prenosima na televiziji B92.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

40 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: