Savić: Znao sam da će biti teško

Selektor srpskih vaterpolista Dejan Savić rekao je da je očekivao tešku utakmicu sa Crnom Gorom i da je prezadovoljan plasmanom u finale Svetske lige.

Izvor: JT

Subota, 15.06.2013.

15:50

Default images

Srbija je do finala došla pobedom nad Crnom Gorom sa 8:6, a u borbi za titulu sastaće se sa boljim iz susreta Sjedinjenih Država i Mađarske.

Očekivao sam tešku utakmicu. Bio je prisutan umor kod oba sastava ali Crna Gora nije imala šta da izgubi. Loše smo igrali sa igračem više ali smo se dobro branili sa igračem manje. Mislim da je ključni trenutak bio pogodak Udovičića iz kontranapada za vodjstvo 6:4. Na kraju su obe ekipe imale priliku da ostvare željeno. Ostaje nam da se spremimo za finale. Stalno ponavljam da jako naporno radimo ali kada se igra za trofej sve pada u vodu. Daćemo sve što možemo u ovom trenutku”, rekao je Savić.

Živko Gocić je, takođe, istakao da postoji veliki umor, ali da u finalu on i saigrači idu na pobedu.

Najbitna je pobeda i da smo u finalu. Dosadni smo o umoru ali sada hoćemo da probamo da osvojimo turnir. Teška utakmica Crna Gora je fenomenalno igrala. Idemo u finale sa namerom kao i uvek da pobedimo”, naglasio je Gocić.

Golman Gojko Pijetlović istakao je da mu nije bitno ko će biti rival našem timu u finalu.

Znali smo da će biti napeto jer smo pod velikim fizičkim naporima. Tek smo na početku . Oni su bili bez pritiska sa željom da se nametnu. Odbrana je funkcionisala odlično i to je najvažnije. Zadovoljni smo, a ime rivala u finalu nije važno. Igraćemo koliko možemo u ovom trenutku”, istakao je Pijetlović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: