Savić: Nema razloga za brigu

Selektor vaterpolista Srbije Dejan Savić rekao je da njegova ekipa nije koncentrisano ušla u duel sa Japanom, ali da i pored slabije igre nema razloga za brigu.

Izvor: B92, Beta

Petak, 14.06.2013.

16:43

Default images

"Daleko od toga da smo ušli potcenjivački u igru.Ovoga puta je bilo primetno da nam koncentracija nije na željenom nivou. Ipak smo uspeli da se konsolidujemo i da utakmicu uvedemo u normalan tok. Nema razloga za bilo kakvu brigu, sve je ovo za trenutni stadijum priprema normalno", rekao je Savić.

Vaterpolo reprezentacija Srbije plasirala se danas u polufinale Svetske lige pošto je u Čeljabinsku pobedila Japan sa 14:8 (3:3, 4:2, 2:1, 5:2).

Najbolji igrač susreta sa postignutih šest golova, Slobodan Nikić rekao je da su on i njegovi saigrači već zaboravili današnji duel.

"Bili smo malo više opušteni u početku. Posle toga smo uhvatili ritam. Meč smo već zaboravili i spremamo se za polufinale koje će biti mnogo teže", rekao je Nikić.

Golman Branislav Mitrović, koji je branio u prve dve četvrtine, kazao je da ih je Japan iznenadio jakom odbranom.

"Nije alibi, ali zaista izuzetno jako treniramo. Japan nas je iznenadio malo odbranom, trebalo je vremena da se priviknemo. Najvažnije je da smo pobedili. Iako je pripremni turnir, sada je važan i rezultat i u polufinalu pored kvaliteta igraju srce, motiv i želja", rekao je Mitrović.

Vaterpolista Filip Filipović naveo je Japan danas namučio Srbiju, ali da je na kraju ipak presudila razlika u kvalitetu.

"Japan nas je pre četiri godine namučio kao i danas u prve dve četvrtine. Svaka im čast. Mi smo se posle odmora konsolidovali i na momente pokazali da je ipak velika razlika u kvalitetu", rekao je Filipović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: