SL: Delfini potopili i Brazil

Vaterpolisti Srbije završili su takmičenje u grupi na završnom turniru Svetske lige sa maksimalne tri pobede.

Izvor: B92, Tanjug

Četvrtak, 13.06.2013.

12:05

Default images

U poslednjem kolu A grupe ekipa Dejana Savića savladala je ubedljivo selekciju Brazila sa 16:7 (5:1, 4:1, 5:3, 2:2), i time završila kao prva u grupi.

Strelci za Srbiju bili su sa po tri pogotka Živko Gocić i Filip Filipović, po dva gola dali su Vanja Udovičić, Miloš Chuk, Slobodan Nikić i Stefan Mitrović, dok su se po jednom upisali Milan Aleksić i Dušan Mandić.

U petak u 19.15h po lokalnom odnosno 15.15h po srednjeevropskom vremenu naš tim igra sa poslednjim sastavom iz druge grupe u kojoj igraju SAD, Crna Gora, Japan i Mađarska.

"Nije bilo svežine, zbog toga je i pala koncentracija u jednom trenutku. Očekivao sam da će posle jakih treninga doći do toga. Igrači imaju slobodno posle podne i verujem da ćemo od sutra biti osveženi", kazao je selektor Dejan Savić.

Igrači su požurili u hotel, jedva čekajući odmor, a Živko Gocić je u prolazu dobacio:

"Rezultat jeste uvek važan, ali je nama u bitnije da uhvatimo zalet za Barselonu. Brazil nas nije naterao na veliki napor, ali se osetilo da smo malo teški i zbog toga je bilo nekih grešaka koje će, siguran sam, nestati kako vreme bude prolazilo", rekao je Gocić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: