Vaterpolisti CZ na severu Kosova

Oko 3.000 stanovnika severnog Kosova pozdravilo je na Trgu Šumadija u Kosovskoj Mitrovici prvake Evrope vaterpoliste Crvene zvezde.

Izvor:

Sreda, 12.06.2013.

23:33

Default images

Vaterpolisti su u severni deo tog podeljenog grada na Kosovu doneli i pehar koji su osvojili kako bi ga prikazali građanima i kako bi oni mogli da ga dodirnu.

Predsednik opštine Kosovska Mitrovica Dragiša Vlašković poželeo je dobrodošlicu vaterpolistima i rukovodstvu kluba i zahvalio im što su odlučili da sa narodom sa severa Kosova podele radost.

Kapiten novih Evropskih šampiona u vaterpolu Andrija Prlainović obećao je okupljenim građanima da će i u narednom periodu sa saigračima uložiti maksimum kako bi obradovali svoje navijače i građane koji prate njihovu igru.

Predsednik Vaterpolo kluba Crvena zvezda Viktor Jelenić rekao je da je taj klub dugi niz godina čekao taj evropski pehar i izrazio nadu da će takvih pobeda biti još mnogo i da će i tada radost biti podeljena sa žiteljima Kosovske Mitrovice.

Vaterpolisti beogradskog kluba posetiće u četvrtak, na Spasovdan, manastir Banjsku, pravoslavnu svetinju koja 15. avgusta obeležava sedam vekova postojanja.

Boravak vaterpolista Crvene zvezde na severu Kosova organizovala je Kancelarija za Kosovo i Metohiju Vlade Srbije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: