Švajni: Presudiće povreda Gecea

Fudbaler Bajerna iz Minhena Bastijan Švajnštajger rekao je da će odustvo Maria Gecea u ekipi Borusije iz Dortmunda biti ključno u finalu Lige šampiona.

Izvor: B92, Beta

Četvrtak, 23.05.2013.

15:08

Default images

Gece, koji će se letos pridružiti Bajernu, neće igrati finale Lige šampiona u subotu zbog povrede koju je zadobio u polufinalu protiv Reala iz Madrida.

"Kada igrač kao što je Gece ispadne, tim postaje slabiji. To bi mu bila najveća utakmica u karijeri, saosećam se sa njim", rekao je nemački reprezentativac za engleske medije.

On je rekao da u minhenskom klubu poštuju Borusiju, ali da od njih samih zavisi da li će pobediti ili izgubiti.

"Poštujemo Borusiju, ali verujem da od nas zavisi da li ćemo pobediti ili izgubiti. Ako pokažemo sve što možemo, postoji samo nekoliko ekipa u Evropi koje mogu da nas pobede", rekao je Švajnštajger.

Finale Lige šampiona između Bajerna i Borusije igra se u subotu u Londonu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: