Gece definitvno ne igra u Londonu

Mario Gece neće igrati u finalu Lige šampiona.

Izvor: B92

Sreda, 22.05.2013.

15:58

Default images

Iako je prethodnih dana trenirao, ofanzivni fudbaler Borusije iz Dortmunda nije uspeo da se oporavi od povrede zadnje lože, koju je zaradio u polufinalu sa Realom.

Gece je u prethodnih mesec dana bio u centru velike kontroverze, jer je već potpisao ugovor sa minhenskim Bajernom, koji je isplatio 37 miliona evra, koliko mu je bilo ugovorom propisano.

“Veliki cilj za ovu sezonu bio mi je igram u finalu LŠ i dao sam sve od sebe da to ostvarim. Neverovatno mi je žao što neću moći da pomognem svom timu”, objavio je klub izjavu Gecea. “Verujem u ovu ekipu i naravno da ću putovati u London sa njima i pružiti im podršku”.

Navijači Borusije prethodnih nedelja su se odrekli podrške 20-godišnjaku iz Bavarske, optuživši ga da je prodao principe zbog novca.

Ipak, bez njega ekipa je obve sezone odigrala 7 utakmica, dobila 2, izgubila dve i remizirala triput.

Borusija i Bajern sastaju se na Vembliju u subotu od 20.45.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

38 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: