Mats Humels spreman za Vembli

Fudbaler Borusije iz Dortmunda Mats Humels oporaviće se na vreme od povrede i igrati u finalu Lige šampiona protiv Bajerna iz Minhena.

Izvor: AK

Ponedeljak, 20.05.2013.

14:54

Default images

Humels, koji je izvrnuo zglob tokom subotnje prvenstvene utakmice i poraza od Hofenhajma (2:1), rekao je za Bild da povreda nije toliko ozbiljna koliko se činilo i "da bi trebalo da bude sve u redu za finale".

Lekar Borusije Markus Braun rekao je da su šanse da Humels u subotu zaigra na Vembliju "potpuno realne".

Takođe se očekuje i da će Mario Gece igrati u finalu, pošto se oporavio od povrede tetive. To će biti njegova poslednja utakmica za klub iz Dortmunda, pošto će od sledeće sezone igrati za Bajern.

Finalna utakmice Lige šampiona između Borusije iz Dortmunda i Bajerna iz Minhena igra se u subotu, od 20.45 na londonskom Vembliju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: