Ivanović: Osećam se kao u snu

Junak pobede Čelsija u finalu Lige Evrope Branislav Ivanović rekao je da je pobedonosni pogodak protiv Benfike jedan od najboljih trenutaka u njegovoj karijeri.

Izvor: JT

Četvrtak, 16.05.2013.

11:46

Default images

Čelsi je u sredu uveče prvi put u klupskoj istoriji osvojio Ligu Evrope, pošto je u Amsterdamu pobedio Benfiku sa 2:1.

Čelsi je poveo u 60. minutu golom Fernanda Toresa, a osam minuta kasnije izjednačio je Oskar Kardoso iz jedanaesterca. Pobedonosni gol za Čelsi postigao je Ivanović u sudijskoj nadoknadi vremena. On je zatim proglašen za najboljeg igrača utakmice.

To je jedan od najboljih trenutaka u mojoj karijeri. Pobeda u finalu jednog evropskog takmičenja je kao san. Uvek sam govorio da ekipa osvaja titule a ne pojedinci. Čak smo u finalu bili oslabljeni zbog povreda igrača“, rekao je Ivanović, „Srećan sam, zadovoljstvo je biti deo ovog tima. Kada osvojite jedan trofej uvek želite drugi. Nešto vas uvek gura napred. To smo ove sezone osetili u mnogim utakmicama. To nam je bila dodatna motivacija“.

Fudbaler Čelsija Ešli Kol rekao je da je pobedu u finalu donela timska igra i posebno pohvalio Ivanovića.

Ne znam koliko sam trofeja osvojio, ali i dalje uživam u pobedama. Naš tim nikada ne odustaje. Imali smo mnogo šansi protiv Benfike i srećni smo što je Brana (Branislav Ivanović) bio u timu i svojom velikom glavom postigao gol“, rekao je Kol.

Presrećan zbog pobede ’plavaca’ u Amsterdamu bio je i bivši igrač Čelsija Didije Drogba, koji je bio junak trijumfa londonskog kluba u Ligi šampiona prošle sezone.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: