"Pobeda u derbiju = titula"

Sportski direktor Crvene zvezde Zoran Stojadinović rekao je za ’Novosti’ da će predstojeći ’večiti derbi’ odlučiti šampiona Srbije.

Izvor: B92

Ponedeljak, 13.05.2013.

22:05

Default images

On je dodao da garantuje da će Zvezda osvojiti titulu ako pobedi u Humskoj u subotu.

„I Partizan i mi smo pod istim pritiskom. Realno, ma šta ko pričao, ova utakmica direktno odlučuje o prvaku.“

Ako izgubimo, možemo da se oprostimo od titule, a isto važi i za njih ukoliko mi pobedimo. Tvrdim, ako dobijemo derbi, uzećemo titulu, nema toga ko će posle moći da nas zaustavi“, rekao je Stojadinović.

Iako Zvezda u poslednje vreme ne igra kako može, Stojadinović je uveren da neće biti straha među igračima na derbiju.

“Straha sigurno neće biti. Svesni su da utakmica rešava sve, a uglavnom svi znaju i kako se dobija derbi, jer su pobedili u poslednja četiri. Da, tačno je da smo bili loši u poslednje vreme, ali i Partizan ne igra bogzna kako. Da se ne zavaravamo, to nam je i nivo. I njima i nama.”

On je dodao da bi desna strana crveno-belih (Vešović i Lazović) mogla da bude prevaga u subotu, baš kao i Abiola Dauda. Sa druge srane, pribojava se Markovića i Mitrovića.

“Najveća opasnost preti od Mitrovića i Markovića, oni su nezgodni i njih se plašim. Marković ima brzinu, Mitrović snagu i zna da postigne gol. Oni mogu da donesu prevagu. Sašu Ilića izuzetno cenim, ali on je igrač kojeg realno možeš da čuvaš zbog njegovih fizičkih sposobnosti.”

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

59 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: