Hajnkes: Od starta kako treba

Trener Bajerna Jup Hajnkes rekao je posle velike pobede njegovog tima nad Barselonom da je njegov tim od starta zaigrao kako je trebalo.

Izvor:

Četvrtak, 02.05.2013.

00:17

Default images

Bavarci su golovima Robena, Milera i Pikea(ag) savladali Barselonu na 'Kamp Nou' i ukupnim rezultatom prošli u finale , gde ih 25. maja na Vembliju čeka Borusija Dortmund.

"Moj tim je odigrao utakmicu ekstremno fokusirano, i što je jako bitno, od samog starta su igrali kako treba. Oni nisu isti tim bez Mesija, ipak, niko nije očekivo ukuoni rezultat od 7:0", rekao je Hajnkes.

67-godišnji stručnjak je dodao da jako dobro poznaje način i stil igre Španaca, a pogotovo ekipe Tita Vilanove. Iskusni Nemac ne smatra da 'smo prisustvovali kraju jedne ere'

"Daleko od toga. Njima je nedostajalo nekoliko ključnih igrača, a i mi smo odigrali pametno", rekao je Hajnkes, a nakon toga se osvrnuo na meč na Vembliju. "Oni(Dortmund) zaslužuju finale koliko i mi, imaju fantastičnu sezonu. Naravno, malo sam i iznenađen da su stigli ovoliko daleko. Nadam se trijumfu na Vembliju, ali sada ćemo uživati u pobedi i uživati u trenutku, kasnije ćemo od Dormundu".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: