Pike: Najgora noć u životu

Fudbaler Barselone Djerar Pike rekao je posle poraza od Bajerna da je cela ekipa odigrala jedan od najgorih mečeva u poslednjih nekoliko godina.

Izvor: B92

Sreda, 01.05.2013.

23:05

Default images

Bajern je ukupnim rezultatom 7:0 demolirao Barselonu i potpuno zasluženo zakazao duel s Dortmundom na Vembiliju 25. maja.

"Ovo je jedna od najgorih noći u mom životu. Situacija u kojoj smo se sada našli uopšte nije prijatna. U prvom poluvremenu smo zaista pokušali da postignemo gol, ali nismo imali snage za to. Moramo da čestitamo Bajernu koji je bio superioran", rekao je Pike.

Njegova ekipa je i u prvom meču u Minhenu doživela debakl, pošto je izgubila sa 4:0. Pike je dodatno bio razočaran pošto je u 72. minutu postigao autogol za vodjstvo Bajerna od 2:0.

"Sada moramo što pre da se okrenemo domaćem prvenstvu i da osiguramo titulu šampiona Španije. Na našu lošu partiju večeras uticalo je i to što nije igrao Lionel Mesi, ali i da je on bio na terenu, stvari ne bi bile drugačije", dodao je odbrambeni fudbaler Barselone.

Ekipa Bajerna će 25. maja u finalu LŠ na londonskom Vembliju igrati protiv Borusije Dortmund.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

38 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: