Pike veruje u prolaz Barselone

Odbrambeni fudbaler Barselone Đerar Pike veruje da njegova ekipa može da nadoknadi Bajernovu prednost od 4 gola.

Izvor: MS

Utorak, 30.04.2013.

19:08

Default images

Pike je rekao da se Barselona nikad ne predaje i pozvao navijače da im pomognu da eliminišu Bavarce.

Španski reprezentativac se seća 2009. godine kad su već u prvom poluvremenu dali 4 gola Bajernu i veruje da slično može da se ponovi.

„Učinićemo sve da eliminišemo Bajern. Borićemo se do kraja i moramo da izdržimo da ne primimo gol. Nikad ne odustajemo jer je klub osvojio mnogo toga i ima sjajnu istoriju. Pobedili smo 2009. godine 4:0, ali je Bajern sada drugi i mnogo bolji tim. Ipak, poslednjih godina smo pokazali da možemo da pobedimo svakog u bilo kojoj situaciji “, rekao je Đerar Pike.

Pike priželjkuje rani gol Katalonaca.

„Očekujem da nas navijači podrže i ubeđen sam u prolaz dalje. Moramo da postignemo gol u uvodnim minutima i dobićemo na samopouzdanju“, optimista je Pike.

Barselona u sredu u revanš meču četvrtfinala Lige šampiona dočekuje Bajern. U prvoj utakmici Bavarci su slavili rezultatom 4:0.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: