Bekenbauer: Barso, izvini

Bivši predsednik Bajerna Franc Bekenbauer izvinio se Barseloni za koju je rekao da će koristiti sva sredstva u revanšu kako bi se domogla finala Lige šampiona,

Izvor:

Utorak, 30.04.2013.

14:03

Default images

On je naglasio da svakako nije rekao da će se Barselona služiti "svim sredstvima".

"Žao mi je ako su moji komentari bili pogrešno protumačeni. Rekao sam da će oba tima učiniti sve kako bi se domogli finala - i ništa više od toga. Ubeđen sam da će u sredu prevagnuti fer plej", rekao je Bekenbauer.

Ovo je durgi put ovog meseca da se "Kajzer Franc" izvinjava, pošto je prethodno golman Juventusa Đanluiđi Bufon zahtevao izvinjenje, jer ga je nazvao "penzionerom", posle pobede Bajerna od 2:0 u četvrtfinalu Lige šampiona.

Barselona će pokušati "nemoguću misiju" - da nadoknadi ogromnu prednost Bajerna od 4:0 iz prvog meča.

Revanš meč polufinala Lige šampiona između Barselone i Bajerna igra se u sredu 1. maja na stadionu Kamp Nou, dok je prvi polufinalni revanš, između Reala i Borusije iz Dortmunda, na programu u sredu u tradicionalnom terminu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: