Veća bezbednost za sport u SAD

Na predstojećim sportskim događajima u Sjedinjenim Državama, kao što su konjički Kentaki derbi i trka „Indijanapolis 500“, biće pooštrene bezbednosne mere.

Izvor: JT

Utorak, 16.04.2013.

11:04

Default images

Takve mere biće preduzete zbog eksplozija koje su obeležile Bostonski maraton u ponedeljak, u kojima su tri osobe izgubile život, a još skoro 150 povređeno.

Veća bezbednost biće i na Londonskom maratonu koji treba da se održi za nekoliko dana.

Izvršni direktor Londonskog maratona Nik Bitel istakao je da su zvaničnici zaduženi za organizaciju kontaktirali policiju čim su čuli šta se dogodilo u Bostonu.

Bitel je rekao da je veoma iznenađen zbog događaja u Bostonu i dodao da je „to tužan dan za atletiku i za naše prijatelje koji organizuju maratonsku trku“.

U ponedeljak uveče u Bostonu je odložena hokejaška utakmica Bruinsa i Otava Senatorsa, kao i NBA meč između Seltiksa i Indijane, koji je trebalo da bude održan u utorak.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: