Vučić: Nisam mirio Džajića i Čovića

Prvi potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić demantovao je da se prošle noći sastao sa Draganom Džajićem i Nebojšom Čovićem.

Izvor: B92, Tanjug

Četvrtak, 24.01.2013.

16:42

Default images

Mediji su u četvrtak preneli da je Vučić veče posle sukoba dva klupska čelnika proveo u razgovoru sa njima.

Međutim, potpredsednik Vlade demantuje da je na bilo koji način posredovao u sukobu.

"Nisam se sastao sa Džajićem i Čovićem, niti sam na bilo koji način posredovao između njih", rekao je Vučić novinarima u Skupštini Srbije.

Dnevni list "Sportski žurnal" objavio je da je tokom noći došlo do sastanka između Džajića i Čovića sa Vučićem, koji ih je i "spojio" na rukovodećim pozicijama, pa je bilo logično da je pokušao da ih pomiri.

Ranije je sastanak Džajića i Čovića sa Vučićem demantovao je i potpredsednik Crvene zvezde Slaviša Kokeza.

Dvojica visokih funkcionera crveno-belih sukobili su se juče na Marakani, gde je Džajić navodno udario Čovića posle kraće prepirke i nakon toga napustio stadion uz odluku da podnosi ostavku, što je u međuvremenu demantovano.

Čović je nedavno javno kritikovao Džajića i njegove saradnike da sporo rade i ne rešavaju nagomilane probleme u klubu.

Kao primer toga, Čović je naveo da nisu potpisani sporazumi sa užičkom Slobodom i čačanskim Borcem o regulisanju dugova, posle čega bi ovi klubovi trebalo da povuku menice.

Džajić je krajem prošle godine prvo došao na čelo Radne grupe, a potom je ponovo izabran za predsednika na Skupštini, na kojoj je na funkciju došao i Čović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

62 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: