Nema odbora za hitna pitanja?

I pored toga što je situacija u FK Crvena zvezda eskalirala sukobom Džajića i Čovića, u četvrtak najverovatnije neće biti odbora za hitna pitanja.

Izvor: ÈŽ

Četvrtak, 24.01.2013.

10:32

Default images

Kako saznaje B92, otkazivanje sastanka čelnih ljudi kluba moglo bi da kaže da se situacija u Crvenoj zvezdi smiruje.

Kako nezvanično saznajemo, sukobljene strane su se tokom večeri sastale sa navijačima koji se nisu opredelili. Nema potvrde da su se Džajić i Čović sreli i sa Aleksandrom Vučićem koji je oformio radnu grupu.

Prva runda sukoba koja je kulminirala skandalom u sredu održana je na četvrtoj sednici Upravnog odbora kada je predsednik Džajić prvi put i ponudio ostavku. Tada je ostavka jednoglasno odbijena.

Na istoj sednici stav odbora bio je da mora da se radi brže dok je klub u blokadi računa.

Kao glavni uzorci sukoba navode se koncept oporavka, odnosno nedovoljna brzina rešavanja problema, ali i nesuglasice oko finanskijskog dela transfera Nikole Petkovića.

Kako saznajemo, policija u sredu popodne nije dolazila u Ljutice Bogdana zbog sukoba Džajića i Čovića.

Mediji su najavili sastanak odbora za hitna pitanja za četvrtak, ali izvori iz kluba tvrde da takvog sastanka neće biti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

49 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: