Žestok okršaj Džajića i Čovića!

Predsednik FK Crvena zvezda Dragan Džajić zapretio je ostavkom posle fizičkog sukoba sa Nebojšom Čovićem.

Izvor: B92

Sreda, 23.01.2013.

15:10

Default images

Kako saznajemo, Džajić je nasrnuo na Čovića i zamahnuo da ga udari. Zvanične potvrde nema, a akteri sukoba nisu želeli da daju izjave.

Uzrok sukoba su kritike finansijskog direktora kluba na račun predsednika i njegovih najbližih saradnika iz sportskog sektora. Sukob je počeo u ponedeljak, posle sednice Upravnog odbora, na kojoj je Čović kritikovao sporost rada svih ostalih sektora u timu.

Nezvanično, Džajić je još tada nudio ostavku, a definitvno je postalo jasno da sukob koji je izbio zbog različitih vizija razvoja kluba ide ka kulminaciji.

I Čović je u ponedeljak najavio povlačenje ukoliko se stvari ne promene.

"Predsednik mora da uspostavi efikasan sistem, a ne da se radi po sistemu 'lako ćemo' ili 'ima vremena'. Ako to ne uradimo što pre, neće izaći na dobro", rekao je pre dva dana Čović za "Sportal.rs" i dodao da će u protivnom, "dići ruke od svega".

Na tom je tokom jutra odgovorio generalni sekretar Miodrag Zečević, što je verovatno bila inicijalna kapisla.

"Nikoga ne krivim ,ali stanje je teško. Evo ceo dan se borim sa papirima, postupajući po odlukama UO, na kojem smo raspravljali do 22 sata u ponedeljak", rekao je Zečević za Žurnal.

Kako nezvanično saznajemo, Čović je došao sa planom da raspravi stvar sa Zečevićem, ali ga je Džajić napao čim je stigao u klub.

Ranije u utorak probleme je imala i Zvezdina ekipa u Antaliji, pošto je trener Janković zbog nedicipline suspendovao Jovanovića.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

371 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

23 h

Podeli: