Bošković: Presudila slaba odbrana

Selektor Srbije Saša Bošković rekao je posle poraza od Crne Gore u polufinalu Evropskog prvenstva da mu je žao što ekipa nije napravila još jedan podvig.

Izvor: B92

Subota, 15.12.2012.

18:54

Default images

Bošković je posle tesnog poraza sa 27:26 istakao da je presudila nešto slabija igra u odbrani.

"Imali smo veliku želju, šteta što nismo napravili još jedan podvig. Protivnik je iskoristio našu slabu odbranu, imale su više sreće, a na kraju nismo pogodili poslednji šut. Idemo dalje, treba spremiti ekipu za sutrašnju utakmicu", rekao je Bošković posle meča Areni.

Njegova ekipa je u polufinalu Evropskog prvenstva izgubila od Crne Gore sa 27:26. U duelu za bronzanu medalju, Srbija će u nedelju igrati protiv Mađarske za bronzanu medalju.

"Sutra ćemo opet pružiti maksimum, kao i večeras. Nadam se da ćemo uspeti da povratimo devojke i ponovimo dobre partije", dodao je Bošković.

Selektor Crne Gore Dragan Adžić poželeo je Srbiji sreću u sutrašnjem meču protiv Madjarske i voleo bih da Srbija odigra kvalitetno ostvari veliki rezultat.

"Presrećan sam zbog pobede, a još više zbog ambijenta u dvorani, rukomet u Srbiji je na dobitku posle ove utakmice", rekao je Adžić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: