Đoković: Idemo, rukometašice!

Novak Đoković čestitao je ženskoj rukometnoj reprezentaciji Srbije plasman u polufinale Evropskog prvenstva i poželeo joj uspeh protiv Crne Gore.

Izvor: B92, Tanjug

Subota, 15.12.2012.

12:09

Default images

"Čestitke našim sjajnim rukometašicama za ulazak u polufinale Evropskog prvenstva. Ponosan sam što se ovako veliko takmičenje igra u Srbiji, i šaljem veliku podršku našim devojkama. Voleo bih da mogu i uživo da vas bodrim u Areni, ali pošto ne mogu zbog treninga, nadam se da će mnogi drugi doći i u velikom broju vas podržati. Ideeemoooo", napisao je Đoković na Fejsbuku.

Polufinale šampionata Evrope između Srbije i Crna Gore igra se od 17 sati u Beogradskoj areni.

Đoković se vratio sa Devičanskih ostrva i trenutno je u Monaku, gde je počeo pripreme za sledeću sezonu.

"Bilo mi je prelepo na Neker Ostrvu. Ričard (Brenson) je stvarno dao sve od sebe da nas lepo ugosti i zabavi. Imao sam zadovoljstvo da upoznam divne ljude i sklopim vredna prijateljstva koja ću se potruditi da održim u budućnosti. Sada sam u Monaku i počeo sam sa pripremama za sledeću sezonu", dodao je Novak na Fejsbuku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

28 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: