Makazice Dejana Lekića u Kupu

Reprezentativac Srbije i napadač turskog Genčlerbirlija Dejan Lekić ponovo je bio strelac za svoj klub, ovoga puta u Kupu Turske, u porazu od Mersina sa 3:2.

Izvor: NS

Sreda, 12.12.2012.

18:13

Default images

Lekić je bio strelac efektnog drugog pogotka za tim, i to makazicama u 72. minutu, međutim, Mersin je pokazao veću želju i slavio u veoma uzbudljivom meču.

Svih pet golova palo je u drugom poluvremenu, a strelac za Genčlerbirli bio je i Artun Akcakin u 93. minutu, dok su za goste golove postigli Danilo Bueno u 64, Kulio u 75. i Keles u 89. minutu.

Za Genčler su igrala sva tri srpska igrača, i to svih 90 minuta. Radosav Petrović je dobio žuti karton u 63. minutu, dok je solidnu partiju pružio i bivši igrač Crvene zvezde Duško Tošić. Za goste nije igrao srpski internacionalac Milan Stepanov.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

22 h

Podeli: