Krivične prijave protiv košarkaša

Kraljevačka policija podnela je krivične prijave protiv tri košarkaša zbog tuče na utakmici Mašinca i Poleta.

Izvor: B92

Utorak, 27.11.2012.

15:39

Default images

Protiv košarkaša Mašinca iz Kraljeva Nikole G. (25) i košarkaša Poleta iz Ratine kod Kraljeva Tomislava Č. (26), podnete su krivične prijave zbog nasilničkog ponašanja, a protiv košarkaša Mašinca Stevana D. (31) krivična prijava zbog nanošenje teške telesne povrede.

Sumnja se da je Nikola G. u hali sportova u Kraljevu, 4. novembra na utakmici Prve muške Regionalne lige grupa Zapad izmedju Mašinca i Poleta, posle odsviranog faula nezadovoljan odlukom sudije, fizički nasrnuo na 18-godišnjeg igrača Poleta P. Š, zbog čega mu je Tomislav Č. zadao više udaraca.

Posle incidenta izmedju Nikole G. i Tomislava Č, igrač Mašinca Stevan D. je udario igrača Poleta P. Š. u glavu, nanevši mu teške telesne povrede zbog kojih je odmah prebačen u kraljevačku bolnicu.

Krivične prijave su dostavljene Višem javnom tužilaštvu u Kraljevu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: