Milošević: Krivci će biti kažnjeni

Direktor selekcija FS Srbije, Savo Milošević rekao je da će biti kažnjeni svi odgovorni za incident između mladih selekcija Srbije i Engleske u Kruševcu.

Izvor:

Sreda, 17.10.2012.

17:09

Default images

"Ono što mogu da kažem je da se to apsolutno neće tolerisati. Utakmica je organizovana perfektno. Ovo je bio sukob unutar terena, među igračima. Niko nije učestvovao spolja osim aktera samog meča. Naši krivci će biti kažnjeni, jer jednostavno ovo nije dozvoljeno ponašanje kada su u pitanju profesionalci, a pogotovu nacionalni tim", rekao je Milošević.

Pojedini mediji naveli da je Milošević posle meča kritikovao igrača Nikolu Ninkovića zbog učešća u incidentu jer mu to nije prvi put da bude akter nemilog događaja.

Bivši napadač reprezentacije dodao je da se izvinio Englezima za incident na stadionu Mladost.

"Posebno mi je žao što se sve to izdešavalo jer selektora engleske reprezentacije Stjuarta Pirsa znam mnogo godina, igrali smo jedan protiv drugog i u izuzetno smo dobrim odnosima", naveo je Milošević.

On je podsetio da u Kruševcu niko nije zviždao protivničkoj himni i da, koliko je uspeo da sazna, incident po završetku meča je bio posledica navodne provokacije engleskog fudbalera Denija Rouza.

"U svakom slučaju nije dobro i neće biti dobro po sve nas i po Savez i po one koji su učestvovali u incidentu, a krivi su. Na žalost, takve stvari nam se ponavljaju i nikako da shvatimo da ćemo za to platiti visoku cenu", zaključio je Milošević.

FSS je izdao saopštenje, povodom dešavanja u Kruševcu, dok je ministarka Marić najoštrije osudila bilo kakav vid nasilja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: