Pirs: Ne plašimo se atmosfere

Selektor mlade reprezentacije Engleske Stjuart Pirs rekao je da se njegova ekipa neće uplašiti atmosfere u Kruševcu u revanšu baraža za EP protiv Srbije.

Izvor: NS

Ponedeljak, 15.10.2012.

11:43

Default images

Pirs je dodao i da ne očekuje uvrede na rasnoj osnovi.

"Imamo mi dovoljno iskusnih ljudi u našoj svlačionici. Umeće da se nose sa atmosferom koja nas očekuje. Jasno je da se radi o mladim igračima, ali uvek su bili spremni za ove evropske izazove. Ništa još nije rešeno, znam da će domaćin učiniti sve da nas pritisne, ali spremaćemo sa maksimalno i želimo da pobedimo", rekao je Pirs televiziji Skaj.

Pirs je bio selektor mlade reprezentacije Engleske i na EP 2007. godine u Holandiji, kada je grupa srpskih navijača na rasnoj osnovi vređala Neduma Onuohu.

"Prošlo je nekoliko godina od tog incidenta i verujem da se tako nešto neće ponoviti. Moja jedina briga je da igrači budu spremni za meč. Ukoliko se i desi nešto nepredviđeno, postoje osobe i institucije koje će sa baviti time", dodao je Pirs.

Selekcija Engleske je u prvom meču, koji je odigran prošlog petka u Noriču slavila sa 1:0. Revanš u Kruševcu igra se u utorak od 18 sati.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: