Mihajlović: Gradim tim za budućnost

Selektor Srbije Siniša Mihajlović izjavio je u intervjuu za italijanske medije da će biti na klupi "Orlova" do 2014. godine, tačnije do SP u Brazilu.

Izvor: AK

Nedelja, 14.10.2012.

14:38

Default images

Mihajlović je istakao da će podneti ostavku u slučaju neuspeha u kvalifikacijama, te da mu je glavni cilj da stvori tim za budućnost.

"Sastavio sam ekipu od 23 mlada i talentovana fudbalera. Verujem u svoje mogućnosti. Prihvatio sam ovaj izazov i nadam se da ću ga ispuniti i izgraditi tim za budućnost. Posle toga ću se vratiti u Italiju", rekao je Mihajlović.

Selektor Srbije je još jednom naglasio da će 2014. okončati posao u Srbiji i vratii se u Italiju.

"FSS je želeo ugovor na četiri godine, ali sam odbio. Ako se ne kvalifikujemo u Brazil podneću ostavku. Inače ostajem do kraja Svetskog prvenstva. Posle toga ću se vratiti u Italiju, nedostaje mi", istakao je Mihajlović.

Srbija posle tri meča u Grupi A kvalifikacija za Mundijal u Brazilu ima četiri boda, a u utorak gostuje Makedoniji u Skoplju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

110 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: