Tošić: Moramo još mnogo da učimo

Srpski fudbaler Zoran Tošić posle poraza od Belgije rekao je da on i njegovi saigrači moraju još mnogo da uče kako bi pobeđivali u velikim utakmicama.

Izvor: JT

Subota, 13.10.2012.

09:30

Default images

’Orlovi’ su u petak doživeli prvi poraz u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2014. godine, pošto su na stadionu Crvene zvezde izgubili sa 3:0.

„Kod nas uvek postoji to ’ali’, nažalost celog života je tako. Bilo bi dobro da dođe taj dan kada ćemo postići gol iz jedne šanse“, rekao je Tošić.

Prvim poluvremenom možemo da budemo zadovoljni, a u drugom smo krenuli napred, što su Belgijanci jedva čekali i na kontranapade nas porazili. Moramo još mnogo da učimo kako bismo pobeđivali u velikim utakmicama“, dodao je Tošić.

Mladi štoper Matija Nastasić rekao je da je njegova ekipa prvo poluvreme protiv Belgije odigrala možda i najbolje od kada se ta generacija igrača okupila.

Utakmica je za nas bila izuzetno teška. Prvo poluvreme smo možda odigrali i najbolje od kada smo se okupili. Primili smo gol iz prve njihove šanse, a pre toga smo propustili nekoliko prilika. Primili smo gol i utakmica se totalno okrenula“, istakao je Nastasić.

Fudbaler Mančester Sitija je istakao da bi pobeda protiv Makedonije u utorak reprezentaciju Srbije stavila u dobar položaj pred dalji tok kvalifikacija.

Moramo da se fokusiramo na Makedoniju, da se dobro fizički i psihički odmorimo i da tamo osvojimo sva tri boda, sa kojima bismo bili u dosta dobrom položaju“, naglasio je Nastasić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

47 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: