SP: Srbija – Belgija (20.30h)

Fudbalska reprezentacija Srbije u petak od 20.30h na ’Marakani’ sa Belgijom igra meč trećeg kola grupe A kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2014. godine.

Izvor: SO

Četvrtak, 11.10.2012.

18:58

Default images

Posle bledog remija sa Škotskom u gostima (0:0), Srbija je u Novom Sadu deklasirala Vels sa 6:1, čime su podignute ambicije pred nastavak takmičenja.

Belgija, koja će u Beogradu nastupiti bez Felainija i Lukakua, u prvoj rundi savladala je Vels u gostima sa 2:0, a zatim je i odigrala nerešeno sa Hrvatskom kod kuće (1:1).

Selektor reprezentacije Srbije Siniša Mihajlović rekao je na konferenciji za medije da će njegov tim zaigrati napadački od početka meča.

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić, koji je najavio da će ipak biti na utakmici, u sredu je izjavio da veruje da će srpska reprezentacija u dogledno vreme biti nepobediva.

Reprezentativci Srbije Dušan Tadić, Filip Đuričić i Matija Nastasić poručili su da je na utakmici sa Belgijom sve u rukama našeg tima.

Prašinu je podigla vest da je zamena za povređenog Lukakua napadač Genta Ilombe Mboju, koji je bio u zatvoru zbog otmice i silovanja 14-godišnje devojčice.

Osim Lukakua i Felainija koji sigurno neće igrati, roviti su Vensan Kompani i Aksel Vitsel. Selektor Belgije Mark Vilmots kaže da je Srbija favorit zato što igra kod kuće.

Dakle, petak od 20 časova i 30 minuta na stadionu Crvene zvezde, Srbija – Belgija. Kakvo je Vaše mišljenje – može li Srbija do druge pobede u kvalifikacijama?

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

121 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: