Belgija i bez Felainija u Beogradu

Fudbalska reprezentacija Belgije će u doputovati u Beograd na kvalikacioni meč sa selekcijom Srbije dodatno oslabljena posle povrede Maruna Felainija.

Izvor:

Sreda, 10.10.2012.

08:05

Default images

Srbija dočekuje Belgiju u petak 12. oktobra na beogradskoj "Marakani" u trećem kolu kvalifikcija za plasman na Svetskom prvenstvo u Brazilu 2014. godine.

Posle povrede napadača Vest Brmoviča Albiona Romela Lukakua, selektor Belgije neće moći da računa ni na odličnog igrača Evertona Maruna Felainija.

On će sa terena odustvovati naredne tri nedelje zbog povrede kolena koju je zaradio u meču Premijer lige sa Viganom. Felaini u utorak nije trenirao sa reprezentacijom, a posle dodatnih pregleda najverovatnije će se vratiti u Englesku.

Felaini će pored meča sa Srbijom u dresu rerpezentacije Belgije propustiti i meč sa Škotskom, kao i prvenstveni meč u dresu Evertona sa Kvins Park Rendžersom. Everton 27. oktobra igra gradski derbi sa Liverpulom, a Felaini je neizvestan i za taj meč.

U utorak su pored Felainija, zbog lakših povreda, odvojeno od tima trenirali i Vensan Kompani i Aksel Vitsel.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

32 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: