Hajduk - Zvezda bez publike?

UO fudbalskog kluba Hajduk uputio je zahtev komesaru za takmičenje u Jelen Superligi da se subotnja utakmica Crvenom zvezdom igra pred praznim tribinama.

Izvor: NS

Petak, 21.09.2012.

14:34

Default images

"UO je ocenio da klub nije u mogućnosti da identifikuje i spreči navijače Zvezde da uđu na tribine, što bi moglo dovesti do sukoba protivničkih i naših navijača koji redovno dolaze na utakmice. Takođe, osim severne tribine ostali sektori nemaju zaštitnu ogradu i nemoguće bi bilo 'navijače' sprečiti da uskoče na teren", navodi se u saopštenju kulskog superligaša.

Zbog kazne Fudbalskog saveza Srbije navijačima Zvezde zabranjen je organizovan dolazak na subotnju utakmicu.

U Hajduku su u četvrtak rekli da ne mogu da znaju ko za koga navija i da nemaju način da spreče pristalice crveno-belih da uđu na stadion.

U saopštenju se navodi i da bi Hajduk pristao na organizaciju utakmice "ukoliko bi nadležni organi odlučili da je moguć organizovan dolazak navijača Zvezde i njihov smeštaj u sektoru određen za gostujuće navijače".

Utakmica Hajduka i Zvezde igra se u subotu u 14.30 časova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

34 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: