Maksimović: Jovanović je pojačanje

Već šest meseci standardni štoper Crvene zvezde Nikola Maksimović u četvrtak je prvi put u igrao u paru sa Milanom Jovanovićem.

Izvor:

Subota, 04.08.2012.

18:20

Default images

Iskusni crnogorski reprezentativac je debitovao u crveno-belom dresu na utakmici sa Omonijom.

"Ovo nam je bila prva utakmica koju smo odigrali zajedno. Mislim da smo dobro odradili svoj posao. Očekujem da budemo sve bolji i bolji. Milan je pokazao da je odličan igrač i da će biti veliko pojačanje. Sa njim će čitava poslednja linija dobiti na sigurnosti", rekao je Maksimović.

Reprezenatativac Srbije se u meču sa Omonijom u jednoj situaciji našao i u gol šansi posle kornera.

"Skoro uvek na prekidu odlazim u protivnički šesnaesterac. Do sada sam bio u par situacija blizu pogotka, međutim nisam se upisao u strelce. Najvažnije da mi iz odbrane sačuvamo naš gol i u Nikoziji, a u veznom redu i u napadu imamo mnogo dobrih pojedinaca koji će, ne sumnjam pogoditi mrežu Kiprana".

Maksimović smatra da je rezultat 0:0 dobar i da će Zvezda izboriti prolaz u četvrto kolo kvalifikacija u Nikoziji.

"Nadam se da smo se na neki način odužili navijačima. Protiv dobro organizovane ekipe kakva je Omonija smo se svi maksimalno borili i trudili. Za nas je ovo dobar rezultat, i uveren sam da ćemo i na Kipru napadati i postići dovoljan broj golova za prolaz dalje".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: