RP: Dobro odigrali, sve je otvoreno

Trener Crvene zvezde Robert Prosinečki ocenio je posle remija sa Omonijom da je njegov tim odigrao dobru utakmicu i da je zadovoljan.

Izvor:

Četvrtak, 02.08.2012.

23:46

Default images

"Vrlo sam zadovoljan kako smo odigrali protiv tima koji se branio celu utakmicu. Omonija je kvalitetna i ima iskune igrače i nije bilo lako igrati sa njima u situaciji kada su oni čekali svoju priliku iz kontranapada", rekao je Prosinečki.

Trener vicešampiona Srbije smatra da napadi njegovog tima nisu bili jalovi.

"Ne slažem se da smo igrali jalovo. Igrali smo vrlo dobro, nažalost nismo iskoristili prilike koje smo stvorili i nije bilo lako da se igra na malom prostoru sa mnogo igrača."

Prosinečki je rekao da je uoči revanša sve otvoreno.

"Mislim da je ovo dobar rezultat pred revanš. Sada će oni morati da napadnu i videćemo kako će to uticati na njih".

U timu Zvezde su od prvog minuta bili igrači koji nisu počeli pretodne dve utakmice - Milan Jovanović, Marko Vešović i Srđan Mijailovič.

"Mičko je odličan, Vešovic je igrao veoma dobro tokom celog meča, ali je napravio glupost na kraju. Jovanović je pokazao da je klasa, i povreda ne bi trebalo da bude strašna tako da mislim da će biti spreman za utakmicu na Kipru."

Trener Omonije Neofitos Larku veruje da će njegov tim proći u narednu rundu takmičenja.

„Sve je otvoreno, od ovog trenutka fokusirani smo na drugu utakmicu, koja će se igrati na našem stadionu. Verujem da ćemo proći, moramo da pobedimo Crvenu zvezdu. Nismo bili dobri u prvih 45 minuta, koliko u drugom poluvremenu, kada smo uspevali da napravimo neke stvari koje smo se dogovorili“, rekao je Larku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

106 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

21 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: