Vermezović: Nismo bili agresivni

Trener Partizana Vladimir Vermezović izjavio je posle poraza od AEL-a (1:0) da je njegov tim sa previše respekta počeo utakmicu.

Izvor: SO

Sreda, 01.08.2012.

22:02

Default images

"Nisam zadovoljan ni rezultatom ni igrom. Nije bio plan da sa toliko respekta uđemo u utakmicu. Evropske utakmice su nešto drugo, ne smemo sebi da dozvolimo luksuz da promašimo prilike kakve smo večeras imali. AEL se pokazao kao čvrsta i jaka ekipa“.

"Znali smo da su opasni iz prekida i uspeli smo to da neutrališemo. Iz jedne greške smo primili gol, fudbal je takav, neću da krivim Aksentijevića koji je dobro odigrao. Sada znamo sa kime se susrećemo i verujem da će biti bolje u sledećoj utakmici. Zahvaljujem se domaćinu na gostoprimstvu i potrudićemo se da uzvratimo istom merom", dodao je Vermezović.

Trener ’crno-belih’ kaže da je poraz 1:0 najgori u evropskim utakmicama i dodaje:

"Moraćemo da napadnemo u Beogradu i verujem da ćemo biti bolji. Mi smo svesno pustili njihove centralne igrače odbrane da vode igru. I pored toga što smo igrali sa jednim špicem, uspeli smo da stvorimo nekoliko prilika. U ovom trenutku raspolažemo sa Šćepovićem i Zabijom, koji ima problem zbog ovog perioda godine. Nije bio problem u njihovoj igri, nego u našoj. Nismo bili dovoljno agresivni, postojala je doza straha i to ćemo svakako ispraviti".

Na kraju, Vermezović je rekao da njegovi fudbaleri vole da igraju pred punim tribinama i da će u revanšu sledeće srede imati pravu priliku da pokaže koliko vrede.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

104 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: