LE: Crvena zvezda – Omonija (20.30)

Fudbaleri Crvene zvezde u četvrtak od 20.30h na ’Marakani’ sa kiparskom Omonijom igraju prvi meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

Izvor: SO

Sreda, 01.08.2012.

21:26

Default images

Posle bledih izdanja u duelima sa beloruskim Naftanom, dvomeč sa Omonijom označen je kao ’biti ili ne biti’ za Crvenu zvezdu.

Revanš je na programu za sedam dana na Kipru, a pobednik će se plasirati u nokaut rundu za plasman u grupnu fazu Lige Evrope.

Utakmici na našem najvećem stadionu prisustvovaće i oko 600 navijača Omonije. Oni će biti smešteni između južne i zapadne tribine, a ne, kako je to uobičajeno, u boksu između istočne i južne tribine.

Trener Zvezde Robert Prosinečki izjavio je da, uprkos osporavanjima, vodi vrlo talentovanu ekipu, a da su uslovi za pobedu trčanje i agresivnost na loptu.

Prosinečki je najavio promene u timu u odnosu na dvomeč sa Naftanom, a izvesno je da će letošnje pojačanje Milan Jovanović zameniti Jovana Krnetu u štoperskom tandemu sa Nikolom Maksimovićem. Postoji mogućnost da se u startnoj postavi nađe i Brazilac Kadu Mendeš.

Za Crvenu zvezdu u četvrtak će navijati i Novak Đoković, a levi bek beogradskog tima Filip Mladenović smatra da njegovi saigrači i on ne smeju da srljaju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

71 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: