U Partizanu optimisti pred AEL

Fudbaleri Partizana optimisti su uoči gostovanja kiparskom šampionu AEL-u u kvalifikacijama za Ligu šampiona i najavljuju odlazak po pobedu na tom ostrvu.

Izvor: JT

Utorak, 31.07.2012.

09:58

Default images

“Analizirali smo protivnika, radi se o tvrdoj i agresvnoj ekipi. Ipak, ono što smo videli na snimcima dalo nam je podstrek za sutrašnji meč. Verujem da možemo da izborimo dobar rezultat za revanš“, rekao je Vladimir Volkov na aerodromu „Nikola Tesla“.

Volkov je dodao da se ne brine zbog najavljene paklene atmosfere na stadionu u Larnaki.

Očekujem dobru atmosferu, ali to nije nešto što nas plaši. Već smo puno puta igrali pred punim tribinama. AEL ima odlične igrače, svakako bih bio zadovoljan pobedom od 1:0”, rekao je Volkov.

Vezni igrač ‘crno-belih’ Nemanja Tomić jedini je igrač Partizana koji je pre tri godine igrao protiv tadašnjeg kiparskog šampiona APOEL-a. Klub iz Humske tada je ispao, pošto je na Kipru izgubio sa 2:0, a u Beogradu slavio minimalnim rezultatom, sa 1:0.

Gledali smo utakmicu APOEL-a i AEL-a, videli smo da je APOEL bio bolji , ali nije iskoristio šanse. Mislim da smo tehnički potkovaniji tim od AEL-a. Očekujem dobar rezultat, a pre svega je važno da postignemo gol na Kipru”, rekao je Tomić.
partizan.rs
Napadač Stefan Šćepović istakao je da svi u timu razmišljaju samo o pobedi na Kipru.

Atmosfera u timu je pozitivna, najvažnije je da zatresemo protivničku mrežu, jer gol u gostima zaista mnogo znači u Evropi. Gledali smo AEL, radi se o kompaktnom i agresivnom timu, ali mislim da smo bolja ekipa od njih”, poručio je Šćepović.

Partizan je u prethodnom kolu eliminisao Valetu sa Malte, dok je AEL bio bolji Linfilda iz Severne Irske.

Trener Vladimir Vermezović je na put poveo 21 igrača, a Partizan će u utorak uveče odraditi jedan trening na stadionu u Larnaki.

Prvi meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona AEL – Partizan igra se u sredu od 19.45 po srednjeevropskom vremenu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

29 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: