Prosinečki dobio podršku UO

Novi saziv Upravnog odbora Crvene zvezde dao je bezrezervnu podršku treneru Robertu Prosinečkom na sednici održanoj u ponedeljak.

Izvor: JT

Ponedeljak, 30.07.2012.

22:37

Default images

Upravni odbor je usvojio izveštaj Prosinečkog o prelaznom roku i daljim planovima, trenutnom stanju u ekipi, kao i pripremama za meč sa Omonijom.

Ujedno, Upravni odbor je istakao da je trenutak za maksimalno zalaganje svih prvotimaca i data je podrška i ekipi pred važne mečeve sa Omonijom i početak domaćeg šampionata.

Sednica je održana uz prisustvo svih članova, kao i uz prisustvo predsednika sportskog društva Petra Škundrića, predsednika Skupštine fudbalskog kluba Svetozara Mijailovića, i predsednika Nadzornog odbora fudbalskog kluba Miroslava Šutića.

Upravni odbor je usvojio finansijski izveštaj za 2011. godinu i verifikovao odluke odbora za Hitna pitanja. Takođe, izabran je novi odbor za Hitna pitanja, koji čine Vladan Lukić, Aleksandar Antić, Vladan Maksić, Dušan Mrakić i Milan Janković.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

29 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: