Vermezović: Voleo bih gol u gostima

Fudbaleri Partizana u utorak (10h) putuju na Kipar gde će u sredu veče igrati protiv AEL-a, prvi meč 3. kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Izvor: AK

Ponedeljak, 30.07.2012.

13:40

Default images

Šampion Kipra dočekaće srpskog na "neutralnom" terenu u Larnaki na stadionu Anartozisa kapaciteta 12.000 mesta bez atletske staze.

Trener Partizana Vladimir Vermezović rekao je da u prvom meču ništa neće biti rešeno, te da ne bi voleo da se meč završi bez golova.

"Videćemo šta će biti. AEL je jak protivnik i nikako nije za potcenjivanje, ali mi, u svakom slučaju, nikoga ne potcenjujemo. Sutra neće biti ništa rešeno, bilo kojim rezultatom da se utakmica završi", rekao je Vermezović agenciji Beta.

Vermezović je kazao da ne bi voleo da se utakmica završi bez golova.

"Ne bih mogao da prognoziram rezultat, jer je u Evropi svaki meč specifičan na svoj način. Samo ne bih voleo da utakmica bude odigrana bez golova. Bilo bi lepo kada bismo postigli pogodak u gostima", kazao je on.
partizan.rs
Trener Partizana je istakao da je na osnovu dobijenih snimaka i informacija zaključio da Kiprani imaju "nekoliko lica".

"Pogledali smo mnogo snimaka utakmica AEL-a, dobili pregršt informacija, ali na osnovu toga smo videli da ova ekipa ima dva-tri lica. Oni u timu nemaju nikoga od Kiprana, uglavnom im igraju stranci, od Kiprana imaju samo ime. Sve o njima će biti jasnije posle prve utakmice", istakao je trener "crno-belih".

Analize koje je uradio stručni štab "crno-belih" pokazuju da se radi o rivalu čija se igra bazira na 90 minuta trčanja, ‘gušenju’ igre, visokom presingu, organizovanosti, disciplini.

AEL je prošle sezone od mogućih 78 osvojio 60 bodova u kiparskom šampionatu, uz dve pobede nad APOEL-om koji je iste sezone stigao do četvrtfinala Lige šampiona.

AEL – Od Kipra samo ime

partizan.rs
Tim iz Limasola je na 26 utakmica ostvario 18 pobeda, uz 6 remija i samo dva poraza, sa gol razlikom 33:7.

Šampion KIpra je za 2. kolo kvalifikacija za LŠ prijavio ukupno 23 igrača, od kojih su 17 stranci: Portugal (5): Seržio, Migel, Karlitos, Žunior i Lorenco; Brazil (3): Majkon, Bebe i Edmar; Angola (3): Airosa, Žilberto i Dede; Gana (2): Andoh i Dikson, Argentina: Degra (golman), Ruanda: Ouon; Obala Slonovače: Vuoho, Albanija: Hidi (rezervni golman). Prosek starosti AEL-ovih prijavljenih igrača je 28 godina

Vermezović je dodao da su u njegovoj ekipi "svi zdravi i u punom treningu", osim od ranije povređenih Marka Šćepovića, Branka Pauljevića i Eduarda Pašeka.

"Crno-beli" će jedini trening na terenu "Antonis Papadopulos" stadiona odraditi u utorak od 20.00 časova po našem vremenu.

Prva utakmica trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona igraće se u sredu u 19.45 po našem vremenu, dok je revanš nedelju dana kasnije u Beogradu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

35 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: