Prosinečki: Rano je za Omoniju

Trener Crvene zvezde Robert Prosinečki rekao je da je rano razmišljati o potencijalnom meču sa kiparskom Omonijom u trećem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope.

Izvor: JT

Petak, 20.07.2012.

15:00

Default images

‘Crveno-beli’ posle prvog meča sa Naftanom u drugom kolu kvalifikacija imaju prednost od 4:3, a u narednoj rundi čeka ih Omonija.

“Čuo sam ime potencijalnog rivala, ali me to apsolutno ne interesuje u ovom trenutku. Isključivo i samo razmišljamo o Naftanu”, rekao je Prosinečki.

Upozorio sam i igrače, i rekao im da ne razmišljaju unapred, o trećem kolu, dok ne završimo posao protiv Belorusa. Radujemo se prvoj narednoj utakmici, jer igramo na verujem punoj Marakani, pred našim navijačima. Tek ako prođemo i zvanično u treće kolo, a verujem da hoćemo, razmišljaćemo o Omoniji. Dobro ćemo ih anlizirati, gledati snimke, odraditi dobar skauting, ako bude prilike gledaćemo ih i uživo, ali sve to ponavljam kad prođe meč sa Naftanom”, naglasio je Prosinečki.

Zvezdu revanš meč sa Naftanom čeka narednog četvrtka, dok su dueli trećeg kola kvalifikacija na programu 2. i 9. avgusta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: