Milunović: Opomena za budućnost

Mladi napadač Crvene zvezde Luka Milunović rekao je posle pobede nad Naftanom sa 4:3 da mu nije jasno kako je u drugom poluvremenu usledio toliki pad u igri.

Izvor: JT

Petak, 20.07.2012.

09:36

Default images

‘Crveno-beli’ su posle 45 minuta vodili sa 3:0, da bi domaćinu u Vitebsku dozvolili da se vrate, a umalo su od gotovog posla napravili veresiju.

“Sigurno je da ću reći isto što i svi moji drugovi iz ekipe, a to je da su u današnjoj utakmici viđenja dva potpuno različita poluvremena”, rekao je Milunović.

To nam se umalo obilo o glavu, jer smo mogli da prokockamo sve što smo napravili u odličnom prvom delu susreta. Jednostavno nemam objašnjenje za pad u igri koji smo napravili, prosto se desilo. Svakako da ovaj meč moramo da shvatimo kao veliku opomenu i nauk za ubuduće, kako nam se nešto slično ovome više nikada ne bi ponovilo. Uveren sam u siguran prolaz u narednu rundu kvalifikacija, i nadam se samo da se u revanšu nećemo igrati sa živcima navijača kao sada”, dodao je Milunović.

Milunović je bio dvostruki strelac za Zvezdu i to na svom međunarodnom debiju, isto kao i Filip Kasalica, a njih dvojica su bili junaci trijumfa u Belorusiji.

Odigrali smo dva različita poluvremena, i pored toga što smo se u pauzi dogovorili da i u nastavku moramo da zadržimo isti pristup meču kao u prvom delu utakmice. Nažalost, ispostavilo se da nismo ispoštovali dogovor i već na početku drugog poluvremena, primili smo gol iz nepostojećeg penala. To sada i nije toliko važno, sudija je pokazao na belu tačku i niko od nas to ne može da promeni. Mnogo veći problem za nas je taj što smo dozvolili protivniku da se potpuno vrati u meč i u jednom trenutku ugrozi naše sigurno vođstvo koje smo imali. Šta je tu je, idemo dalje, u Beograd se vraćamo sa pobedom i verujem da ćemo pred punom “Marakanom” overiti plasman u naredno kolo kvalifikacija”, naglasio je Kasalica.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

14 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

22 h

Podeli: