Uhapšeno 10 "grobara", stiže UEFA

Zbog incidenata za vreme i posle utakmice između Valete i Partizana, na Malti su uhapšena desetorica navijača srpskog šampiona.

Izvor: AK

Sreda, 18.07.2012.

21:28

Default images

Dvojica su privedena odmah po izlasku sa stadiona Paola pošto su uleteli na pomoćni teren sa transparentom, a osmorica nakon meča pošto su pokušali nasilno da uđu kroz kapiju.

Revanš meč igra se za sedam dana u Beogradu kada će Partizan braniti prednost od prednost od 4:1, a nakon utakmice usledića tradicionalna kontrola Komisije UEFA za licenciranje stadiona za takmičenje u LŠ.

"Ljudi iz Evropske kuće fudbala će sačekati ishod mečeva druge runde i ako prođemo, a verujem da hoćemo, pretpostavljam da će odmah najaviti posetu. Sve inspekcije UEFA vrše se za mečeve grupne faze, ali je bitno naglasiti da su kriterijumi za utakmice početnih eliminacionih rundi bitno razlikuju od onih u samom takmičenju, a da u Nionu i susrete plej-ofa tretiraju kao da je reč o nadmetanju po grupama", naglasio je generalni sekretar Partizana Darko Grubor.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: