Katić: Vreme za sportsko navijanje

Košarkaš Partizana Raško Katić rekao je da je krajnje vreme da se svi u Srbiji okrenu sportskom i fer navijanju.

Izvor: JT

Subota, 16.06.2012.

14:57

Default images

Katić, koji zbog bolesti nije igrao u finalnoj seriji plej-ofa protiv Crvene zvezde, rekao je da uslovi u poslednjem meču nisu bili regularni.

Partizan je u Železniku sa 86:82 pobedio Crvenu zvezdu i ukupnim rezultatom 3-1 stigao do 11. uzastopne titule prvaka države.

Ovo nije atmosfera u kojoj bi trebalo da se održavaju sportski događaji. Kada ne možes da dovedeš dete na utakmicu, onda to nisu stvari u kojima treba učestvovati. Ok je energija i podrška, ali lako je biti hrabar i gađati iz mase. Krajnje je vreme da se okrenemo fer i sportskom navijanju, bez bacanja flaša i gađanja igrača”, rekao je Katić.

Katić je u petak uveče u Železniku bio jedan od retkih koji je navijao za Partizan.

Navijači Crvene zvezde i Partizana su fanatični, glupo je porediti koji su bolji, i jedni i drugi bi dali sve za svoj klub. Meni je ‘crno-bela’ boja u srcu i šta god da se dogodi uvek ću navijati za Partizan”, dodao je Katić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: