Kolakovićev spisak za Dominikanu

Selektor srpskih odbojkaša Igor Kolaković objavio je spisak igrača koji će narednog vikenda igrati drugi turnir Svetske lige u Santo Domingu.

Izvor: JT

Nedelja, 10.06.2012.

14:58

Default images

Kuba će biti domaćin našem timu, ali i Rusiji i Japanu, u Dominikanskoj republici, na osnovu odluke FIVB, s obzirom da nije završeno renoviranje dvorane u Havani.

Kolaković se odlučio da tokom drugog vikenda odmori iskusnije reprezentativce, pa tako u Dominikansku republiku neće putovati Vlado Petković, Nikola Rosić, Marko Podraščanin, Dragan Stanković, Miloš Nikić i Nikola Kovačević.

Veći broj srpskih odbojkaša u Santo Domingo putuje iz Tokija, gde su obezbedili plasman na Olimpijske igre u Londonu, preko Pariza, gde će im se pridružiti ostali igrači.

Na spisku su:
tehničari: Mihajlo Mitić i Aleksa Brđović.
korektori: Saša Starović, Aleksandar Atanasijević i Tomislav Dokić.
libero: Filip Vujić.
blokeri: Milan Rašić i Srećko Lisinac.
primači: Bojan Janić, Uroš Kovačević, Miloš Terzić i Nemanja Petrić.

Seniori Srbije će prvu utakmicu u Santo Domingu odigrati u petak od 23 časa po srednjeevropskom vremenu, protiv Rusije. U drugom kolu, Srbija će igrati protiv Kube, u nedelju, od 01.30 časova po našem vremenu, a u trećem kolu protiv Japana, u nedelju od 20.30 časova po našem vremenu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: