Novak i Nadal uskoro na „Marakani“

Španski teniser Rafael Nadal rekao je da bi rado došao u Beograd i na „Marakani“ odigrao egzibicioni meč sa Novakom Đokovićem.

Izvor: JT

Nedelja, 20.05.2012.

13:18

Default images

Nadal i Đoković će 14. jula na stadionu „Santijago Bernabeu“ u Madridu odigrati humanitarni meč, a fondacije špasnkog tenisera i Reala planiraju da novac od prodatih ulaznica daju u dobrotvorne svrhe.

Nemam problem sa Novakom, hvala mu što je pristao na egzibiciju i što je pomogao ovaj događaj u Madridu. Naravno da bih išao gde god treba za njegovu fondaciju, sve što on želi“, rekao je Nadal.

Novak i Rafael pokušaće da obore rekord posećenosti jednog teniskog meča, budući da stadion Reala može da okupi oko 80.000 posetilaca.

Prethodno su Belgijanka Kim Klajsters i Amerikanka Serena Vilijams u Briselu 2010. godine odigrale meče pred 35.681 fanova.

Imamo zamisao, radimo na tome, trenutno je zbog gustog rasporeda u teniskoj sezoni teško pronaći slobodne termine za organizaciju takvog događaja. Uveravam sve ljude u Srbiji koji to željno iščekuju, da će se to desiti u bliskoj budućnosti“, rekao je Đoković koji od 16 časova upravo protiv Nadala igra finale Mastersa u Rimu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: