Pujol: Vilanova odlična zamena

Kapiten fudbalera Barselone Karles Pujol rekao je da je tužan zbog odlaska Pepa Gvardiole, ali i da je srećan jer će na njegovo mesto doći Tito Vilanova.

Izvor:

Subota, 28.04.2012.

15:46

Default images

"Ovo je težak i veoma tužan trenutak za sve nas. Hteli smo da Gvardiola ostane, ali poštujemo njegovu odluku. Kada smo čuli da je Vilanova novi trener, bili smo presrećni. On je pravi čovek za nastavak projekta. Odlično poznaje tim i nadam se da će filozija ostati ista", rekao je Pujol.

On je zahvalio Gvardioli na svemu što je postigao i priznao da niko od saigrača nije mogao da pomisli da trofejni španski trener neće produžiti saradnju.

"Verovali smo da će produžiti ugovor, pre nedelju dana sam mogao da se opkladim da će Pep ostati. Zahvalni smo mu na svemu šta je uradio za naš tim. Barselona uvek ide na pobedu i pokušaćemo da jedini preostali trofej osvojimo za njega", zaključio je Pujol.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: