Jovanović: Želimo još korak dalje

Trener košarkaša Partizana Vlada Jovanović rekao je da je njegov tim plasamnom na ’fajnal for’ ostvario svoj primarni cilj, ali da bi mogli otići i korak dalje.

Izvor: MJ

Četvrtak, 26.04.2012.

21:22

Default images

Košarkaši Partizana otputovali su u Tel Aviv na završni turnir regionalne ABA lige koji je na programu od 28. do 30. aprila.

„Mi smo primarni cilj za ovu sezonu ostvarili, a to je plasman na završni turnir ABA lige. Naravno da se nećemo zadovoljiti sa tim i pokušaćemo da napravimo još korak više, ili dva, ako nam se ukaže prilika“,rekao je Jovanović.

On je dodao da će im za to trebati puno energije i motivacije, jer igraju protiv jakih i kvalitetnih protivnika.

Jovanović je naglasio da neće biti iznenađenja u Tel Avivu, jer se sve ekipe međusobno dobro poznaju.

Sve protivnike znamo jako dobro, sa svim ekipama smo se susretali po dva puta u Jadranskoj ligi, a sa Makabijem smo igrali još dva puta u Evroligi. Tu nema nekih nepoznanica, sigurno da je Makabi favorit broj jedan, kao najkvalitetnija ekipa i zato što igraju na domaćem terenu“, kaže trener ’crno-belih’.

Jovanović smatra da će biti teško ponoviti uspehe iz prethodnih sezona.

Biće dosta teško ponoviti uspeh iz prethodnih sezona, jer bez obzira da li se igralo na domaćem ili gostujećem terenu, u Zagrebu, Ljubljani ili Beogradu uvek si tražio neku priliku da osvojiš tu Jadransku ligu, bez obzira što su drugi bili domaćini. Ove godine to će biti jako teško jer, ističem još jednom, Makabi je favorit broj jedan“, zaključio je Jovanović.

Na završni turnir regionalne ABA lige plasirali su se Makabi, koji je domaćin turnire, zagrebačka Cedevita, podgorička Budućnost i Partizan.

Partizan igra u subotu protiv Cedevite od 17.45, uz direktan prenos na televiziji B92, dok se od 20.15 sastaju domaći Makabi i Budućnost.

Finale turnira igra se u ponedeljak, a ukoliko pobedi Cedevitu, Partizan će imati priliku da stignu do šeste uzastopne titule u regionalnoj ligi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: