Gvardiola: "Videćemo da li ostajem"

Trener Barselone Pep Gvardiola rekao je da će o svojoj budućnosti u klubu razgovarati sa predsednikom Sandrom Roselijem u narednim danima.

Izvor: MN

Sreda, 25.04.2012.

11:30

Default images

On je dodao da bi podrška koju ima od navijača, uprkos razočarenju zbog ispadanja iz Lige šampiona, mogla da ga ubedi da ostane u klubu.

"U narednih par dana ću razgovarati sa predsednikom, kada ćemo doneti odluku šta je najbolje za klub.“

Gvardiola je stao na stranu Lionela Mesija, koji je promašio možda i odlučujući jedanaesterac za plasman Barselone u finale Lige šampiona.

"Zahvaljujući njemu smo ove sezone došli ovako daleko. Radije bih da mu se zahvalim za sve što je uradio, nego da ga kritikujem. Moje divljenje prema njemu ne poznaje granice. On je primer za sve nas, njegova igra nas inspiriše. On je smeo, hrabar i igra fantastično u svim uslovima. Ne sumnjam da će biti tužan u nardenih nekoliko sati, ali ponekad se smejete, ponekad ste tužni, a sada je na nas došao red da budemo tužni. Neko drugi ide u Minhen na finale, a mi ćemo se vratiti sledeće godine", rekao je Gvardiola nakon revanša sa Čelsijem.

Gvardiola je rekao da mora da nauči neke lekcije iz taktike, ali neće promeniti stil igre svog tima.

"Možda smo uradili nešto što ne treba, pokušaćemo da uvidimo greške i da ih ispravimo u budućnosti. Možda je ovo lekcija koju treba da naučim, da se nekad povučemo nazad i ne igramo ovoliko napadački. Ali mi nismo ekipa koja može da igra na različite načine. Imamo specifičan stil igre na koji se protivnik prilagođava. Uradili smo sve što smo mogli, došli smo do polufinala, ali dalje nismo mogli."

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

36 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: