Kecman: U Tel Aviv po iznenađenje

Košarkaši Partizana istakli su da su plasmanom na ‘fajnal for’ regionalne ABA lige ostvarili cilj, ali da će pokušati da naprave iznenađenje u Tel Avivu.

Izvor: JT

Utorak, 24.04.2012.

13:33

Default images

Završni turnir Jadranske lige počinje u subotu, kada Partizan igra protiv Cedevite od 17.45, uz direktan prenos na televiziji B92, dok se od 20.15 sastaju domaći Makabi i Budućnost. Finale je na programu u ponedeljak, a ‘crno-beli’ će pokušati da i šestu godinu zaredom osvoje titulu u regionalnoj ligi.

Cedevita je ambiciozna ekipa i ne očekuje nas laka utakmica. Mi ćemo biti motivisani i možemo da se nadamo uspehu ukoliko odigramo koncentrisano svih 40 minuta”, rekao je najstariji igrač Partizana Dušan Kecman.

Bek ‘crno-belih’ je dodao da će on i saigrači pokušati da naprave korak više u karijerama.

Naši navijači, ma koliko mi pričali da je sam plasman na završni turnir veliki uspeh, potajno se nadaju iznenađenju. Cilj svakog igrača je da napravi korak više, ali prvo da mi prođemo polufinale, pa ćemo posle razmišljati kako dalje”, naglasio je Kecman.

Sa Kecmanom se složio i trener Partizana Vladimir Jovanović.

Nećemo se ovde zaustaviti, znamo da je Cedevita težak rival i da su sve svoje snage preusmerili na Jadransku ligu. Moram da pohvalim momke da dobro rade i da uprkos probelmima koje imaju i ostali timovi, vrlo su predani i znam da će dati sve od sebe da naprave dobar rezultat”, rekao je Jovanović, “Partizan, od kad igra u Jadranskoj ligi, uvek je bio u završnici takmičenja. Osvojili smo pet titula zaredom, iako ni prošle godine u Ljubljani ni pretprošle u Zagrebu nismo bili favoriti. Na ovakvim turnirima se nikad ne zna, igra se jedna utakmica u kojoj može da odluči inspiracija cele ekipe ili motivisanost pojedinca”.

Strateg ‘crno-belih’ rekao je da će se Milan Mačvan oporaviti do subotnje utakmice, dok će odluku o Davidu Bertansu doneti u sredu ili četvrtak.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

18 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: